RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Прем'єр-міністр прогулявся з охороною різдвяним Києвом: в мережі бурхливо обговорюють фото

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук увечері 25 грудня прогулявся різдвяним ярмарком на Софіївській площі у Києві.

Світлини голова уряду опублікував на своїй сторінці у Facebook.

На фото він куштує глінтвейн та розплачується за сувеніри.

"У повітрі аромат різдвяних смаколиків та глінтвейну. На площі біля головної ялинки тепла та сімейна атмосфера. Прекрасно прогулявся і подарунки купив", - написав Гончарук.

Світлини одразу викликали жваве обговорення українців. Користувачі мережі зауважили, що з'ясовувати, чому не зростає прожитковий мінімум, у прем'єра кияни не стали тільки тому, що за спиною у чоловіка стояли чотири кремезні охоронці.

Дехто позаздрив політикові. Мовляв, якщо його діти гарно одягнені ще й на подарунки грошей вистачає, то Гончарук на місяць отримує грошей більше, ніж пересічні українці. Тут же дописувачі для прикладу написали розцінки за комунальні послуги та ціни на найнеобхідніші продукти харчування. Дехто зіронізував, що шахтарі собі не дозволять такі свята, як Гончарук.

Були і такі користувачі, які нагадали прем'єрові, що тішитися святам в країні, де майже щодень на передовій убойових діях гинуть її громадяни, неетично.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 21 грудня, в приміщенні Національного банку відбувся новорічний корпоратив, на якому виступали танцівниці стриптизу.