RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зеленського запідозрили у зустрічі з Сурковим в Омані, вказавши на дивні деталі його візиту

Президента України Володимира Зеленського, який нещодавно відпочивав на елітному курорті в Омані, запідозрили там у зустрічі з помічником російського президента Владиславом Сурковим, якого часто називають куратором бойовиків на Донбасі.

Таку думку на своїй Facebook-сторінці висловив співзасновник і директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future Анатолій Амелін.

"Все вказує на те, що зустріч була з Сурковим. Могли обговорювати "особливий статус" Донбасу, проведення місцевих виборів і інтеграцію "нового" Донбасу на умовах Москви вже цього літа", - написав він.

За словами Амеліна, на це вказує як мінімум той факт, що Зеленського в Омані супроводжував його помічник Андрій Єрмак, (його називають головним контактером з представниками Росії з питань Донбасу, - "Апостроф").

"Фото Зеленського могли злити російські спецслужби для посилення тиску, що б був більш лояльним. Збитий літак (мова про катастрофу літака МАУ в Ірані в середу, 8 січня, - "Апостроф") міг бути заходом залякування (як рекетири в 90-ті прострілювали ногу жертві ...) Не смію стверджувати, що Зеленський погодився на щось. Але те, що Москва жорстко нав'язує свій порядок, це очевидно", - упевнений Амелін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі ділилися кумедними фотожабами на візит Зеленського в Оман.

Також дружина Зеленського в Омані з'явилася в незвичному вигляді.