RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В "Слузі народу" зробили скандальне визнання по торгівлі з Кримом: відео

Голова бюджетного комітету Верховної Ради України та депутат від "Слуги народу" Юрій Арістов запропонував постачати воду в анексований Крим за гроші.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Радіо Свобода".

"Була ідея – продавати воду. Ізраїльтяни продають воду фактично до воюючої країни, вони заробляють. Ось і у нас була ідея, наприклад, продавати воду в Росію. Йдеться про Крим", - сказав Арістов.

Нагадаємо, що українська влада неодноразово заявляла про те, що водопостачання анексованого Криму буде відновлене тільки після деокупації півострова. Також нещодавно керівник Федерального агентства водних ресурсів Росії (Росводресурсів) Дмитро Кирилов заявив, що Крим не відчуває нестачі води. Тому Росія не веде переговори з українською владою з приводу відновлення поставок дніпровської води Північно-Кримським каналом.

Як інформував "Апостроф" раніше, 12 серпня 2019 року так званий заступник голови "ради міністрів" Криму Георгій Мурадов заявив, що окупанти мають намір звернутися до керівництва Росії з проханням ініціювати переговорний процес з Україною про пропуск на півострів води з Дніпра.