RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Очищення" від токсинів і не тільки: з'явилася порція кумедних фото з Ради

5 лютого на третій сесії дев'ятого скликання народні обранці дали багато приводів для веселощів українцям.

Кумедні світлини із нардепами розмістив Ян Доброносов на Facebook-сторінці.

На одній із них депутат від партії "Слуга народу" Михайло Радуцький п'є "Кока-Колу".

Автор світлини зауважив, що робить це народний обранець уже другий день поспіль. У дотепних коментарях українці припустили, що так Радуцький позбувається від токсинів, втамовує спрагу після вечері з алкоголем або ж рекламує напій, бо став обличчям цього популярного бренду.

На іншому фото депутатка від "Слуги народу" Євгені Кравчук разом зі своїм колегою розставляє прапорці із партійною символікою.

Українці зауважили, що використовувати партійну символіку зараз вже не в тренді. Також зауважили, що незрозуміло, у народних обранців початок робочого дня чи його завершення.

Потрапили в об'єктив фотоапарату й два народних депутати, які навіщось дуже уважно розглядали стелю. "Диви, який законопроект летить", - підписав автор зроблене фото.

У коментарях до фото користувачі припустили, що чоловіки сперечаються про те, скільки важить люстра під куполом Ради і чи не впаде вона кому-небудь на обличчя.

На іншому фото у одного із народних депутатів розбилася скляна пляшка за напоєм і на підлозі утворилася калюжа.

У мережі пожартували, чи не пивом захоплювався народний обранець під час пленарного засідання. Дехто порівняв пляму із психологічним тестом Роршаха. Були й такі, які побачили у калюжі від напою знак того, що нова Верховна Рада багато не попрацює та її скоро розпустять. Але більшість зійшлася на тому, що "слугам народу" зараз самим знадобилася прибиральниця. Їй навіть запропонували на депутатські гроші купити ганчірку, віник та відро, як це роблять у школах.

Як інформував "Апостроф" раніше, 4 лютого на третій сесії дев'ятого скликання народні обранці призначили нового віце-прем'єр-міністра України та розглянули ряд правок до Конституції України.