RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Чудово виходить: з'явилися кумедні фотожаби на звільнення Богдана

У соцмережах з гумором прощаються з главою Офісу президента України Андрієм Богданом, якого було звільнено з цієї посади у вівторок, 11 лютого, відповідним указом президента України Володимира Зеленського.

Кумедні фотожаби опублікував на свій Facebook-сторінці користувач Олександр Бабак.

На одній з картинок зображено кадр відомого радянського мультфільму про пригоди Вінні-Пуха. Головний герой мультика цікавиться у сумного ослика Іа, чи виходить Андрій Богдан, на що той відповідає своєю знаменитою фразою: "Входить і виходить ...".

Ще одна картинка зображує жартівливий арешт Андрія Богдана американським "шерифом". "Коли після звільнення не повернув робочу флешку і степлер", - свідчить підпис під фото.

У співтоваристві "Баба і кіт" в соцмережі Facebook опублікували знімок з морського узбережжя, на якому вже колишній глава ОПУ Андрій Богдан сидить поруч з президентом України Володимиром Зеленським. Для підпису автор використовував фразу із пісні української групи "Бумбокс": "А ці ночі в Криму тепер кому?".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася бурхлива реакція українців на звільнення глави ОПУ Андрія Богдана і призначення на його посаду Андрія Єрмака. "Єрмак - це Медведчук 2.0", - написав, зокрема, народний депутат 8-го скликання Андрій Лозовий.