RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Мріяв про популярність в США: Зеленський пожартував про скандал з імпічментом Трампа

Президент України Володимир Зеленський на Мюнхенській конференції з безпеки викликав посмішки своєю жартівливою відповіддю про роль України в справі про оголошення імпічменту президенту США Дональду Трампу.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Українську правду" .

"Зізнаюся, що я, коли був актором і сценаристом, у мене була мрія: я хотів стати популярним в США. Зараз я президент, і я популярний в США. Але слухайте, я хотів щоб це сталося інакше!", - відповів Зеленський на питання про те, як так сталося, що Україна стала важливим гравцем у внутрішній політиці США.

Президент України додав, що хотів би найближчим часом обговорити з Дональдом Трампом кілька важливих питань. В першу чергу, це стосується міжнародних інвестицій. Зеленський висловив готовність підготувати всі необхідні пакети документів і обговорити двостороннє співробітництво під час майбутньої зустрічі. Також він запросив Дональда Трампа відвідати Київ.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, Зеленський під час Українського ланчу в Мюнхені розповів про переговори щодо повернення 200 ув'язнених Росією українців.