RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ще один депутат Верховної ради заразився коронавірусом: багато хто в небезпеці

У народного депутата України з групи "Довіра" Сергія Вельможного виявили COVID-19, причому весь цей час він відвідував Верховну Раду і міг заразити багатьох.

Як стало відомо "Апострофу", нардепу стало погано в обід в суботу, 21 березня. Вельможного разом з сином доставили в Александрівську лікарню. У нардепа на момент госпіталізації була температура 38 градусів, а у його 21-річного сина - 38.5.

Відзначимо, що 16 березня Вельможний був на погоджувальній раді ВР з усіма головами фракцій, а 17-го - на позачерговому засіданні. Природно, що за цей час він міг заразити велику кількість депутатів та голов фракцій.

Нагадаємо, що Сергій Вельможний став другим депутатом парламенту, у якого виявили COVID-19. Кілька днів тому коронавірус підтвердився у нардепа Сергія Шахова, який, як і Вельможний, теж входить в групу "Довіра".

Як повідомляв "Апостроф", що після звістки про підтвердженнязараження коронавірусів народного депутата Сергія Шахова,у Верховній Раді перевіряють спікера парламенту Дмитра Разумкова і депутатів, які контактували із зараженим нардепом.