RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У скандального депутата Ради виявили коронавірус

В Україні виявили коронавірус COVID-19 у ще одного народного депутата: захворіла позафракційна нардеп Ганна Скороход, яку раніше виключили з фракції "Слуга народу".

Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

"Підтверджено коронавірус у ще одного народного депутата - Скороход (позафракційна). Бажаю якнайшвидшого одужання", - написав про свою колегу депутат.

Пізніше цю інформацію підтвердила сама Анна Скороход, опублікувавши пост в соцмережі.

"Для того, щоб більше не ходили чутки, хочу повідомити, що сьогодні мені підтвердили позитивний тест на короновірус Covid 19. У зв'язку з чим, прошу всіх, хто близько спілкувався зі мною останнім часом, піти на самоізоляцію на 14 днів", - написала вона.

Депутат також повідомила, что основна ознака хвороби у неї - повна відсутність запахів. Анна Скороход також пообіцяла в подробицях розповісти історію про те, як вона намагалася пройти тест на коронавірус.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ганна Скороход стала відома після своїх заяв, якими вона викривала корупцію в партії "Слуга народу". Зокрема вона заявила про те, що під час парламентських виборів 2019 року на деяких округах продавали місця для кандидатів від "Слуги народу" по 300, 500 тисяч і 1,5 мільйона доларів.

Як повідомляв "Апостроф", вона також стверджувала, що керівні посади на державній службі коштують від 100 тисяч доларів. Після цих заяв народного депутата Ганну Скороход виключили з фракції "Слуга народу".