RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

САП почала розслідування після гучних звинувачень на адресу Єрмака: перші подробиці

У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого скоєння корупційних злочинів при призначенні осіб в органи державної влади після звинувачень на адресу глави Офісу президента України Андрія Єрмака з боку народного депутата Гео Лерос.

Про це повідомили на Facebook-сторінці САП.

"У Спеціалізовану антикорупційну прокуратури надійшло звернення народного депутата України Гео ЛЕРОС про скоєння корупційних злочинів при призначенні конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства", - сказано в повідомленні.

У своєму зверненні народний депутат просить перевірити причетність керівництва Офісу Президента України до скоєння вказаного злочину.

У понеділок, 30 березня, відомості про можливе скоєння кримінального злочину внесені до єдиного держреєстру за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України. Досудове розслідування доручено провести детективам Національного антикорупційного бюро України.

Докладніше про розбіжності в стані соратників президента Володимира Зеленського читайте в матеріалі "Апострофа": Бунт у "слуг народу": коли Зеленський відправить Раду на дострокові вибори.