RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо, як "люди Коломойського" в Раді зривають голосування щодо скандального законопроекту

Голосування за так званий "антиколомойський" законопроект - про неповернення націоналізованих банків попереднім власникам, у Верховній Раді зривається з допомогою реєстрації тисяч правок. Так, на даний момент зареєстровано близько 13 тисяч виправлень.

Про це розповіло джерело "Апострофа" в парламенті.

Він також назвав імена депутатів, які блокують прийняття законопроекту за допомогою внесення до нього правок.

"Коломойський блокує законопроект, як тільки може. Редагувань під законопроектом про заборону денаціоналізації банків вже в два рази більше, ніж було під час розгляду закону про ринок землі. При цьому з 13 тисяч правок 6 тисяч зареєстрував Антон Поляков. Смаглюк-Василевська - 1,5 тисячі. Також серед авторів правок і ще одна людина Коломойського - Олександр Дубинський", - зазначило джерело у фракції "Слуга народу".

Слід зазначити, що позачергове засідання Верховної Ради спочатку було заплановано на середу, проте, за словами джерела, зараз в стінах парламенту більше схиляються провести його в четвер.

Детальніше про прийняття законопроекту про захист націоналізованих банків, читайте в матеріалі "Апострофа": Коломовірус: як Рада голосувала за законопроект про "ПриватБанк".