RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Обговорять антиколомойський закон: названо дату зборів "слуг народу" в Раді

У понеділок, 13 квітня, відбудуться збори фракції "Слуга народу", де буде обговорюватися законопроект №2571-д "Про вдосконалення деяких механізмів банківської діяльноті" (так званий "антиколомойський закон").

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук.

"Наскільки я знаю, у нас будуть збори фракції в понеділок вранці (13 квітня, - "Апостроф"), де ми будемо обговорювати, в тому числі і питання, що робити з банківським законом, промовляти питання, що виносяться на позачергове засідання в понеділок. Також, вирішувати, як ми будемо діяти протягом цього і наступного тижнів, коли будемо планувати збори для наступних позачергових засідань", - сказав він.

За його словами, президент, швидше за все, не буде присутній, тому що "у нього зараз велике навантаження".

"Але я думаю, що хтось із представників, можливо, голова ОПГ візьме участь в цьому засіданні, так як дуже важливо, щоб у нас була консолідована влада, і я думаю, що обов'язково візьмуть участь у засіданні або прем'єр-міністр, або представники уряду. Для нас важливо, щоб ті рішення, які приймаються, повинні мати одностайну підтримку всіх гілок влади в Україні", - додав він.

Детальніше про голосування за "антиколомойський закон" читайте в матеріалі "Апострофа": Коломовірус: як Рада голосувала за законопроект про "ПриватБанк".