RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Рада готується зібратися на термінове засідання: названо ймовірні дати

Верховна Рада планує провести позачергове засідання 23 або 24 квітня.

Про це повідомили заступник глави фракції "Слуги народу" Євгенія Кравчук для "Інтерфакс-Україна", а також співрозмовник "Української правди" в президентській партії.

Кравчук вказала, що протягом одного дня можуть пройти відразу кілька засідань - на вимогу президента Володимира Зеленського та з ініціативи фракцій парламенту. Також вона назвала головну тему засідань, і анонсувала провал законопроектів на голосуванні.

"На порядку денному точно будуть постанови про скасування змін до регламенту - депутати планують їх відхилити. Можливо, будуть ще якісь законопроекти, які вимагають прийняття", - заявила заступник голови фракції.

Слід зазначити, що на сайті ВРУ зареєстровано відразу чотири проекти про скасування голосування за зміни до регламенту роботи парламенту. Спікер парламенту не може запустити зміни в регламент поки ці документи не будуть відхилені в ході голосування.

У той же час неназваний депутат "Слуги народу" заявив, що на наступному засіданні ВРУ розглядати будуть закон про захист банків.

Детальніше про закон щодо змін до регламенту стосовно поправок до законопроектів читайте в матеріалі "Апострофа": Ми будемо боротися з "поправочним тероризмом" у Верховній Раді - Руслан Стефанчук.