RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У глави СБУ виявили шикарний особняк під Києвом: фото і відео

Глава Служби безпеки України Іван Баканов володіє "таємним" розкішним особняком в селі Ходосівка під Києвом.

Як повідомляє "Апостроф", це з'ясували журналісти програми Watchdogs.Розслідування на телеканалі "Прямий".

Згідно з реєстрами, у Івана Баканова є квартира в Кривому Розі, і ще одна - в Києві, на Печерську. У Києві родина Баканова має дві квартири, які розташовані одна над іншою. Перша належить самому Івану Баканову, друга - його дружині Оксані Лазаренко.

Однак за даними розслідувачів, Баканов володіє також маєтком в Ходосівці. Причому, за реєстром майнових прав, Івану Баканову належить тільки маленький клаптик - чотири сотки, ще дев'ять - на його дружині, за них вони і повинні платити податки. А в реальності, тут і власне озеро, і невеликий парк, і двоповерховий котедж - приблизно півгектара. Ринкова вартість такого маєтку може становити від 7 до 8 мільйонів гривень.

Цей будинок був у Баканова до того, як він став главою СБУ. При цьому, юридично цього будинку взагалі не існує. Він не належить, ані Іванові Баканову, ані будь-кому з його родичів. Взагалі нікому - формально, ніякого будинку тут немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували знімки величезного маєтку поруч з Києвом, який належить українському олігарху Рінату Ахметову.