RU  UA

Москаль дав поганий прогноз для Зеленського

Колишній заступник міністра внутрішніх справ і екс-голова Луганської і Закарпатської ОДА Геннадій Москаль припустив, що президент України Володимир Зеленський піде з посади раніше строку.

Про це він сказав в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ" на "Апостроф TV".

«Історія Зеленського як президента закінчиться погано. Я не думаю, що він протягне 5 років, я не бачу в ньому потенціалу. Не треба було на виборах багато обіцяти. І епоху бідності йому пригадають, і закінчення війни, і нові обличчя – що не день, то скандал з цими «слугами», - сказав Геннадій Москаль.

Також він заявив, що маючи такий високий рейтинг, можна було б підібрати більш професійну команду.

«Мене вражають ті, хто від них щось чекав. Де їх знайшли? На якомусь соціальному дні. Ну які з них законотворці? Законотворець може бути той, хто десь працював, знає як написати закон. Якщо, наприклад, він пише про медицину, то треба, щоб він був хоча б головним лікарем обласної лікарні, десь працював в академії наук тощо. Ну а що в них? Лікарів немає, лише фельдшер Радуцький, який крім освіти медучилища і роботи фельдшера більше нічого не має. От разом з Супрун вони зробили таку реформу, що всі беруться за голову. І так повсюди. Вони захватили всі комітети своєю більшістю», - підсумував Москаль.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, як Геннадій Москаль назвав олігарха Ігоря Коломойського президентом України.