RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

ОПУ потрапив в скандал через "зустріч" Єрмака з членами ЦВК - в мережі ажіотаж

У ЗМІ з'явилася інформація, що глава Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся з членами Центральної виборчої комісії. В ОПУ це спростували, але користувачі мережі засудили ситуацію.

Про зустріч пише видання ZN.UA з посиланням на власні джерела.

За їхніми даними, 14 серпня в ОПУ було запрошено голову ЦВК Олега Діденка, секретаря Олену Гатаулліну і ще трьох членів Центрвиборчкому для бесіди з главою офісу Андрієм Єрмаком. Чи зустрічалися вони з президентом Володимиром Зеленським виданню не повідомили.

Відзначають, що Єрмак почав вимагати у представників ЦВК подати у відставку. Причиною він назвав, що вони є "людьми Богдана".

Як стверджує джерело, Єрмак заявив, що це "бажання президента". Але через відсутність будь-яких офіційних причин члени ЦВК відмовилися звільнятися.

У той же час на Facebook-сторінці ОПУ пишуть , що дана інформація є фейковою.

"Просто перевірте - не було зустрічей в Офісі президента або десь ще з членами ЦВК, як про це "повідомив" сайт ZN.UA. Ніяких команд, спроб втрутитися чи іншого подібного спілкування з членами ЦВК - всього цього не було. Ваші джерела вас обдурили", - написала прес-служба президента.

У мережі користувачі теж прокоментували інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", голова Офісу президента Андрій Єрмак має намір ініціювати кримінальне переслідування за публікацію записів закулісних розмов посадовців.