RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Ажіотаж навколо заяви внучки Фокіна: в мережі знайшли "архівне" фото і показали переписку

У мережі опублікували переписку внучки колишнього прем'єр-міністра України, 87-річного Вітольда Фокіна, української співачки і моделі Маші Фокіної з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, після знайомства з яким її дідусь став першим заступником глави української делегації в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) .

Спільне фото і скрін листування, що підтверджує особисте знайомство Єрмака з Фокіною, опубліковано на Facebook-сторінці "Рагу.лі".

Після того, як Маша Фокіна публічно заявила, що її дідусь увійшов до складу ТКГ після особистого знайомства з Єрмаком, додавши, що "вони знайшли спільну мову з Андрюшею", в архіві на Facebook знайшли їхнє спільне фото з коментарем голови Офісу президента.

"Але лежиш красиво, судячи з фотографій", - написав під знімком Єрмак.

З цього приводу в коментарях користувачі мережі обурюються.

"Може вона у Андрюші радник? Навіть не здивувався. Грьобаний сюр. Країною керують гумористи, а ніфіга не смішно", - пише один з коментаторів.

"Сказано-зроблено. І дідуся пацаватого пристроїла, хазяйська дитина, госпідарницькі гени", - іронічно зауважили в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", Вітольд Фокін, якого призначили першим заступником голови делегації України в Тристоронньої контактній групі, відзначився висловлюванням про окупацію Криму.