RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Нові плівки Гео Лероса це продовження сценічних постановок - політолог

Оприлюднені нові плівки скандального народного депутата Гео Лерос з записами розмов Миколи Тищенка і Дениса Комарницького є спробою закріпиться в одному ряду з Андрієм Деркачем і Давидом Жванією як більш авторитетними політиками, що зливають компромат.

Таку думку в Facebook висловив політолог Павло Рудяков.

"Плівки Андрія Деркача і Давида Жванії не дають спокою Гео Леросу, він мітить як мінімум в один ряд з цими викривачами", - упевнений експерт.

Також він вважає, що плівки нібито розмов Миколи Тищенка і Дениса Комарницького є продовженням попередніх сценічних постановок Гео Лерос, які не отримали очікуваного резонансу: "Попередні його сценічні постановки - записи про продаж посад братом Андрія Єрмака і скандал з"вагнерівцями" не спрацювали, а драматичний жанр вимагає розвитку сюжету".

Політичний аналітик Андрій Золотарьов заявив, що новими плівками Гео Лерос намагається нагадати про себе суспільству, яке стало його забувати: "Коли політик перетворюється в "невловимого Джо", що він насамперед робить? Неважко здогадатися - заявляє про те, що на нього готується замах і його життя під загрозою. В нашому випадку Гео Лероса як депутата стали забувати. Його скандальні записи виявилися пустушкою. Ось і прийшов час про себе нагадати".

На засіданні Ради 30 вересня народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад. Також Лерос розповів, що у нього є 6-годинний запис розмов Комарницького і Тищенка.