RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Зеленський звернувся до українців з важливим закликом напередодні виборів: буде п'ять питань

Президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні до українців закликав громадян України 25 жовтня - в день, коли в країні будуть проводитися місцеві вибори, прийти на виборчі дільниці і віддати голос за того чи іншого кандидата, а також дати відповіді на важливі питання для всіх українців.

Відповідне відео опублікували в офіційному Telegram-каналі президента України.

Глава держави наголосив, що влада хоче почути від українців їхню думку щодо п'яти важливих питань.

"25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі 5 важливих питань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що ми сперечаємося з друзями, батьками або таксистами, про те, що у нас раніше ніколи не питали. Це п’ять важливих питань, які дозволять дізнатися твою думку. Не політиків з високих кабінетів, не незалежних експертів з телешоу, не агентів інших держав. Чи не вперше в історії незалежності ми запитаємо, а що думаєш ти?", - сказав Володимир Зеленський.

При цьому, про що саме влада хоче запитати українців, Зеленський не назвав, додавши, що про те, які саме будуть питання, він повідомить пізніше.

Як повідомляв "Апостроф", Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення виборчого законодавства. Цей закон змінює правове регулювання проведення в Україні місцевих виборів, підрахунку голосів, внесення грошової застави за кандидатів і посилює відповідальність за фальсифікацію голосів і підкуп виборців.