RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Слуги народу" прибули з візитом на Донбас, ночувати будуть на передовій: відео

В середу, 21 жовтня, представники фракції "Слуга народу" у Верховній Раді відправилися у робочу поїздку на Донбас. Потяг вже прибув до Костянтинівки, де з учорашнього вечора на них чекала військова техніка. Відрядження "слуг" розраховане на два дні.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "PavlovskyNews", деталі поїздки повідомила в коментарі "Укрінформу" заступниця голови фракції "Слуги народу" Євгенія Кравчук.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, зараз "слуги народу" переходять у повне підпорядкування військових.

За словами Арахамії, що політики не хотіли робити з поїздки піар, однак ЗМІ все одно про неї дізналися.

Євгенія Кравчук заявила, що фракція не буде проводити засідання на Донбасі, це робоча поїздка депутатів.

"Участь у поїздці беруть близько ста членів фракції. Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні", – зазначила Кравчук.

Кравчук також додала, що час поїздки нардепи планують поспілкуватися з військовослужбовцями і з мешканцями населених пунктах, біля яких дислокуються бригади. Результати проведеної на Донбасі роботи "слуги" планують обговорити на засіданні фракції вже після повернення до Києва.

Відзначимо, що до залізничного вокзалу в Костянтинівці вчора ввечері підігнали військову техніку. На вокзалі "слуг народу" окремі чоловіки звинуватили в піарі напередодні виборів, між учасниками виникла словесна перепалка.

Як повідомляв "Апостроф", 20 жовтня президент України Володимир Зеленський виступив з щорічним посланням до Верховної Ради. В ході звернення глава держави зробив важливу заяву щодо амністії на окупованому Донбасі і назвав осіб, які підпадатимуть під амністію.