RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Це не розборки: в СБУ озвучили суму, за яку повинні були вбити генерала спецслужби

В п'ятницю, 22 січня, полковника підрозділу "Альфа" СБУ затримали за підозрою в підготовці вбивства генерала СБУ Андрія Наумова. Стала відома сума, за яку були готові вбити начальника управління внутрішньої безпеки СБУ.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Організатор вбивства Наумова запропонував 50 тисяч доларів за вчинення злочину. Повідомляється, що злочин планувався в змові декількох осіб, а саме кримінальне провадження не є "розбірками", заявили в СБУ. За словами керівника слідчого управління ГСУ СБУ Анатолія Буліча, затримання одного з офіцерів відомства викликало великий резонанс в суспільстві.

Анатолій Булич зазначив, що в даний час вирішується питання обрання запобіжного заходу затриманому. Також Анатолій Булич зазначив, що один з організаторів був затриманий під час передачі частини коштів. Це було лише початком плану по підготовці до вбивства.

Керівник слідчого управління також зазначив, що інформація про те, що нібито хтось втік в наручниках з місця затримання, не відповідає дійсності. Він зазначив, що хтось намагається розхитати ситуацію зсередини і поширює неправдиві чутки, але їм не варто вірити.

Глава відділу Офісу генерального прокурора Андрій Лисокобилка зазначив, що дії затриманої особи кваліфіковані за частиною 1 статті 14 і за частиною 2 статті 28 КК України.

Читайте також: СБУ загрожує внутрішня війна - нові деталі затримання полковника "Альфи" в Києві