RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В РНБО розглядають санкції проти бізнесу Медведчука: спливли гучні деталі

У п'ятницю, 19 лютого, на засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) можуть винести питання про введеня санкцій проти бізнес-структур, які ймовірно пов'язані з народним депутатом від "Опозиційної платформи - За життя" Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє видання РБК-Україна з посиланням на джерела, близькі до РНБО.

Зокрема, йдеться про запровадження санкцій проти компанії "ПрикарпатЗахідтранс". Ця структура експлуатує ділянку нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок", її власників пов'язують з Медведчуком.

За інформацією джерела, на сьогодні порядку денного засідання РНБО ще немає, дане питання знаходиться на стадії обговорення.

"Обговорюється можливість введення санкцій і щодо інших бізнес-ланцюжків, які можуть бути пов'язані з Медведчуком", - додало джерело.

Як повідомляв "Апостроф", секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Рада національної безпеки і оборони України може ввести санкції проти деяких народних депутатів.

Також він підкреслив, що вже введені санкції проти телеканалів українського політика і кума Путіна Віктора Медведчука не були одноразовою акцією.