RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Захисник докторської ковбаси: кращі фотожаби на "вченого" Ківу

Захист кандидатської дисертації депутатом від "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Кивою, який став кандидатом наук з державного управління, викликала безліч уїдливих жартів в соцмережах.

"Апостроф" зібрав найкращі фотожаби, які з'явилися в мережі з цього приводу.

Автори кумедних картинок зображують відомого своїх недорікуватістю і грубістю нардепа Іллю Киву, зокрема, в образі відомих персонажів фільмів - бандита Доцента з комедії "Джентльмени удачі" і Шарикова з "Собачого серця". Також на малюнках депутату пророкують успішний захист докторської, правда, не дисертації, а ковбаси.

Нагадаємо, що члени комісії на захисті проголосували одноголосно - всі 13 висловилися "за". Тема дисертації Киви - "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)".

Як повідомляв "Апостроф", депутат від "Опозиційного платформи - За життя" Ілля Кива, який захистив кандидатську дисертацію і став кандидатом наук з державного управління, додав до своєї роботи довідку з підробленим підписом і збрехав про участь в конференціях.