RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Прислужувати не буду і не вмію": із ЗСУ звільнили генерала Кривоноса

З лав Збройних Сил України звільнено без рапорту про відставку першого заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ в 2016-2019 роках, генерала Сергія Кривоноса.

Про це він сам написав на своїй Facebook-сторінці.

"Звільнений без рапорту. Служити державі хотів, але прислужувати не буду і не вмію. Тому і звільнили", - підкреслив у своєму пості генерал.

Він нагадав, що віддав армії 32 з половиною роки, за цей час поміняв десятки місць несення служби, пройшов через сотні навчань, тисячі стрільб, проте був звільнений через скорочення займаної посади.

"Кажуть "немає посад". Хоча їх досить. Розумію... команда з Офісу Президента", - написав Сергій Кривонос.

Він також висловив подяку всім своїм товаришам по службі і заявив, що його звільнення стане початком "нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії і державі".

"Зараз мене вже нічого не стримує, з урахуванням того, що противники використовували нечесні і брудні прийоми. На війні дозволені всі прийоми.... Все ще попереду - боротьба за Україну!" - резюмував генерал.

Читайте також інтерв'ю генерала Сергія Кривоноса "Апострофу": Залучення США до переговорів по Донбасу можливо тільки в одному випадку - генерал Сергій Кривонос.