RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Масовий прогул в Раді: зареєструвалися всього 150 нардепів, фото

У середу, 30 червня, у Верховній Раді зареєструвалися всього 150 нардепів, що становить всього лише третину депутатського корпусу.

Про це з будівлі українського парламенту повідомляє кореспондент "Апострофа".

Фото: Роман Півників

Судячи зі знімків, у Раді було значно менше народних обранців, аніж число зареєстрованих. Вони досить хаотично розмістилися поодинці, парами або невеликими групками по всій сесійній залі, перемовляючись про свої справи.

Фото: роман Півників

Сьогоднішнє засідання Ради почалося з того, що спікер Дмитро Разумков привітав усіх з перемогою збірної України з футболу на Євро-2020 над збірною Швеції і подякував нашим футболістів, які "зробили вчорашній вечір всім".

Потім нардепи виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.

До порядку дня 30 червня було внесено зміни про порядок розгляду питань та вирішено на початку розглянути проект закону "Про внесення змін до статті 219 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо розширення повноважень інспекторів з паркування для захисту інтересів осіб з інвалідністю)", №4594. Цікаво, що 289 голосами законопроект взято за основу.

Окрім того, депутати розглядають поправки до Закону "Про пестициди і агрохімікати" щодо ввезення пестицидів на митну територію України, №2289.

Нагадаємо, в Раді запропонували збільшити чисельність Збройних сил України.