RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Люблю людей і поважаю ворогів: скандальна "слуга" знову відзначилась заявою в Раді

Народний депутат від "Слуги народу" Галина Третьякова знову відзначилася скандальним висловлюванням в ході словесної перепалки зі співголовою депутатської групи "За майбутнє" Тарасом Батенко. І це незважаючи на те, що багато її колег вже вимагають, щоб Третьякова була відсторонена від участі в п'яти пленарних засіданнях.

Про це повідомив кореспондент УНІАН.

Депутати почали сперечатися між собою під час засідання Погоджувальної ради керівників фракцій, груп і комітетів.

Батенко звернувся до правоохоронних органів з вимогою про відкрите розслідування обставин смерті нардепа Антона Полякова. Нагадаємо, що загиблий народний обранець був членом депутатської групи "За майбутнє".

Крім цього Батенко обурено запитав у керівництва фракції, як людина, "що ненавидить людей" (в контексті Галини Третьякової), може бути відповідальною за соціальну політику.

У відповідь на це Третьякова обвинувальним тоном заявила, що Батенко нібито не виплатив зарплати співробітникам свого офісу.

Однак голова Верховної Ради перебив свою колегу Третьякову і заявив, що на засіданні Погоджувальної ради потрібно виступати по законопроектах.

Звертаючись до Батенко, Третьякова відзначилася черговим провокаційним висловлюванням: "Що стосується ваших випадів, то хочу сказати, що я люблю людей і вас також, і поважаю ворогів".

Скандали з Третьяковою і смерть Полякова

Раніше Третьякова вже відзначалася подібними словами про свого загиблого колегу. Це сталося 8 жовтня прямо після того, як вночі Поляков був виявлений мертвим. Тоді його в несвідомому стані знайшли правоохоронці в таксі, яке вони зупинили через порушення ПДР. Всі реанімаційні дії виявилися марними.

Після того, як стало відомо про смерть Полякова, Третьякова в чаті фракції написала: "На одного ворога менше". Пізніше на засіданні ВР, замість вибачень, вона намагалася переконати, що була права.

Через це всі фракції парламенту написали лист до Регламентного комітету ВР, в якому просять на 5 днів усунути Третьякову від участі в пленарних засіданнях.

У той же час група "За майбутнє" наполягає на відкликанні Третьякової з поста голови профільного комітету.

Фракція "Слуга народу" сьогодні планує розглянути питання щодо висловлювань Третьякової про смерть Полякова.

Раніше ми також повідомляли про те, що в "Слугу народу" взяли несподіване рішення по скандальному нардепу Третьякової.