RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В "Слугу народу" прийняли несподіване рішення щодо скандальної нардепки Третьякової

Політична партія "Слуга народу" не наполягатиме на звільненні нардепки Галини Третьякової, яка в партійному чаті смерть нардепа фракції "За майбутнє" Антона Полякова позначила як "мінус один ворог", з посади голови комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики.

Про це повідомив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в етері програми "Свобода слова Савіка Шустера".

За його словами, "слуги народу" в чаті були обурені цинічним коментарем Третьякової, підписавши заяву в регламентний комітет з проханням позбавити її права відвідувати п'ять пленарних засідань. Однак, як уточнює глава партії, звільняти її за слова не варто.

"Глава комітету - це ж менеджерська посада... Якщо вона вирішить сама піти, то ми, звичайно, підтримаємо. Але ламати через коліно цю ситуацію ми не будемо", - зазначив він.

Арахамія назвав "слугу народу" Третьякову "моральною особистістю".

"Я не розумію, може там була криза за останні кілька днів - дуже напружено всі працювали... може, з цим пов'язано... я ще не спілкувався з нею додатково, після того, як це з'явилося", - додав він.

Нагадаємо, Галину Третьякову хочуть усунути від участі в п'яти пленарних засіданнях.

Раніше ми писали, що в п'ятницю, 8 жовтня, в Дніпровському районі Києва виявили мертвим Антона Полякова, народного депутата України. Він був виключений з фракції "Слуга народу", f потім входив до групи "За майбутнє".