RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Нова відставка в Кабміні: ще один віце-прем'єр написав заяву

У понеділок, 1 листопада, стало відомо, що віце-прем'єр міністр зі питань стратегічної промисловості Олег Уруський також написав заяву про відставку.

Про це представник уряду у Верховній Раді, керівник секретаріату фракції партії "Слуга народу" у парламенті Тарас Мельничук повідомляє у своєму Telegram-каналі

"Віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський подав заяву до Апарату Верховної Ради про звільнення за власним бажанням", – повідомив нардеп.

Нагадаємо, у ЗМІ та в партії влада активно говорить про заміну голови Мінстратегпрому Олега Уруського на гендиректора "Укроборонпрому" Юрія Гусєва. Є інформація, що питання узгоджено з президентом Володимиром Зеленським.

А прізвище віце-прем'єра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова, який також подав заяву про звільнення , називається у контексті заміни голови Міноборони Андрія Тарана.

Більше про кадрові перипетії читайте на сайті "Апостроф" у статті: Реформа чи демонтаж: якою у Зеленського хочуть бачити "оборонку"