RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Політика

Новини

19 вересня

18 вересня

17 вересня

16 вересня

Всі новини

У Раді показали незадоволених законом про заборону УПЦ МП

Одіозного народного депутата Артема Дмитрука, обраного від "Слуги народу", а також колишнього "слугу народу" Євгена Шевченка не задоволили результати голосування Верховної ради за закон, який забороняє УПЦ МП.

Нардеп Ярослав Железняк показав фото, де Дмитрук стоїть за трибуною в Раді.

"Але є і ті, хто незадоволений голосуванням по церкві... Правда недуже багато)))", - зазначив він у підписі.

"Представник ГУР МО Євгеній Шевченко та піп з РПЦ виступали проти ухвалення цього законопроєкту", - прокоментував світлину волонтер Сергій Стерненко.

Він також нагадав, що Дмитрук є священником.

"Те що Дмитрук піп РПЦ це не жарт якщо що. Представники РПЦ його виростили, він був сиротою і попи його годували", - написав волонтер, поділившись світлинами.

Раніше Дмитрук звинуватив українських військових у тому, що вони знущаються з місцевого населення у Курській області, не надавши підтверджень своїх слів.

Його підтримав нардеп Шевченко, назвавши злочинцями блогерів, які розкритикували його пост та військового Євгена Карася, який закликав до того, щоб розібратися зі скандальним нардепом.

Як повідомляв "Апостроф", 20 серпня Верховна рада ухвалила законопроєкт "Про захист конституційного ладу у сфері діяльності релігійних організацій", який фактично забороняє російську церкву в Україні.