RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стало відомо про терміновi збори Ради для звільнення суддів-зрадників: мережі в захваті

Заява президента України Петра Порошенка про те, що він закликав терміново скликати позачергове засідання Верховної Ради для того, щоб звільнити суддів, які порушили присягу, викликало бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Про підготовку позачергового засідання ВРУ по справi суддів Порошенко написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що мова йде в тому числі і про суддів, які причетні до незаконних арештів майданівців.

Пост Порошенко зібрав понад 1600 лайків і більше 200 перепостів,

У прес-службі Ради в свою чергу повідомили, що згідно з розпорядженням голови ВРУ позачергове засідання відбудеться 29 вересня.

"А ці судді ще в Україні, чи цей заклик до голови ВР є сигналом для них на старт?", "Взагалі-то судову реформу треба якось рухати в бік прискорення, бо без неї решта кострубатими виходять...", "Вірно! Навіть "краще пізно, ніж ніколи". Побачимо, скількох звільнять", "Майже три роки знадобилося на це заяву, тепер три роки будемо чекати, коли за заявою послідують дії", "З чистого аркуша повинна будуватися державність, тим більше вона прийшла в тяжких умовах!","Зробити давно пора — це дурість. Цікаво , що будуть робити Ваші спеціалісти (юристи) щоб не платити їм зарплату (пенсію)", "Не пройшло і трьох років", — коментують заяву Порошенка користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", останнім часом українські судді масово звiльнюються.