RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Насіров є громадянином ще двох держав - прокуратура

Спеціалізована антикорупційна прокуратура України (САП) заявляє, що має докази наявності у відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насірова громадянства Великої Британії. Про це повідомляє кореспондент "Апострофу" з зали суду.

Як йдеться у клопотанні прокуратури, про яке було заявлено під час судового засідання, Насіров отримав британське громадянство у травні 2012 року. Окрім того, він нібито має і угорське громадянство.

У свою чергу, адвокати Насырова заявили, що подані документи ніким не завірені і не можуть бути долучені до справи. Якщо ж суддя все-таки візьме до уваги ці документи, адвокати проситимуть додатковий час для їхнього вивчення.

Нагадаємо, раніше глава САП Назар Холодницький повідомив про нові документи, які посилять позиції звинувачення у питанні призначення Насірову запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Перед тим з'явилося повідомлення про те, що будівля Солом'янського суду Києва, де проходить судове засідання по обранню запобіжного заходу тимчасово усуненому з посади голови ДФС Роману Насірову, замінована.