RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Всю зарплату - дружині: соцмережі бурхливо обговорюють внесення застави за Насірова

Соціальні мережі бурхливо відреагували на внесення застави в 100 мільйонів гривень за відстороненого главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Більшість користувачів обурені внесенням застави і нагадують про те, що раніше Насіров заявляв, що у нього немає грошей для внесення застави. Тепер главі ДФС пригадують й інші його слова, зокрема про те, що він не збирається тікати від українського правосуддя за кордон.

Брат народного депутата Мустафи Найєма Масі здивований, як легко Насіров зібрав 100 мільйонів.

Але є і такі, кому вже набридла епопея з Насіровим.

Нагадаємо, як повідомили в спеціалізований антикорупційний прокуратурі, заставу за главу ДФС внесла дружина його дружина Катерина Глімбовська. Коли Насіров вийде під заставу його зобов'яжуть носити електронний засіб контролю - браслет.

7 березня Солом'янський районний суд Києва прийняв рішення про взяття під варту відстороненого голови ДФС Романа Насирова терміном на 60 днів (до 30 квітня). Суд також оголосив можливість внесення застави в 100 мільйонів гривень.

Апеляційний суд Києва 13 березня залишив без змін рішення Солом'янського райсуду про обрання запобіжного заходу усуненому від виконання обов'язків глави державної фіскальної служби.

Читайте про перспективи справи Насірова у свіжому матеріалі "Апострофа" "100 млн від дружини: п'ять сценаріїв розвитку справи Насірова".