RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Справа Клименка: суд ухвалив важливе рішення по двох фігурантах

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення задовольнити апеляційні скарги головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України (ГПУ) щодо ще двох керівників районних державних податкових інспекцій головного управління Міндоходів столиці часів екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Так, колишньому начальнику ДПІ в Печерському районі Києва Андрію Драгуну запропоновано внести заставу в сумі 5 млн гривень. Другому підозрюваному призначили дещо меншу суму застави - 2 млн гривень. Його особа не уточнюється.

У відомстві додали, що в той же час було скасовано постанову Печерського районного суду, якою відмовлено в задоволенні клопотань головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і застосованя запобіжного заходу у вигляді застави.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ГПУ заявили, що слідству вдалося зібрати викривальні показання про діяльність так званих "програмних підприємств" у справі Клименка.