RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Суд прийняв рішення щодо затриманих на адмінкордоні з Кримом співробітників ФСБ

Каланчацький суд заарештував двох співробітників Федеральної служби безпеки РФ, які були затримані українськими прикордонниками спільно з військовими в ніч на 30 червня в Херсонській області.

"Уже відбулося засідання Каланчацького суду щодо двох російських військовослужбовців. На підставі поданої Держприкордонслужбою інформації їх заарештували на 15 діб", - повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає "Інтерфакс-Україна".

Росіяни були затримані без документів. Згодом було встановлено, що вони є військовослужбовцями Прикордонної служби ФСБ РФ.

Пізніше Прикордонна служба ФСБ РФ направила звернення українській стороні. "Російські прикордонники направили нам звернення з проханням надати інформацію про своїх військовослужбовців. Формально, таким чином вони підтвердили, що це їх військовослужбовці загубилися в Україні", - розповів Слободян.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери міжнародної спільноти InformNapalm розкрили важливі відомості про одного із затриманих співробітників ФСБ.