RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ДТП з Димінським: поліція передала до суду звинувачення щодо лжесвідків

У рамках розслідування аварії у Львіській області, яка сталась торік у серпні, поліція передала до суду кримінальні провадження щодо учасників смертельної ДТП, які надали неправдиві покази. Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв, передає прес-служба правоохоронного органу.

Йдеться про аварію, яку вчинив президент футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський. Тоді, у серпні 2017 року, внаслідок аварії загинула 31-річна жінка-водій. Провину за це взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ.

Як зазначив Князєв, в червні цього року з кримінального провадження за фактом ДТП було виділено окрему справу за фактом неправдивих показань свідків у поєднанні зі штучним створенням доказів захисту (ч. 2 ст. 384 Кримінального кодексу України).

Слідство завершило розслідування стосовно трьох учасників цієї аварії. Їм оголосили підозри, направили провадження до суду. Також наразі завершується розслідування справи щодо четвертого учасника цієї автопригоди.

"Деякі учасники цієї дорожньо-транспортної пригоди приховали від слідства правду. Що стосується четвертої особи - розслідування закінчується, справу буде скеровано до суду – також за неправдиві покази", - зазначив керівник Нацполіції.

Ще один, п’ятий учасник ДТП, який за версією слідства є основним винуватцем аварії, тобто сам Диміський, оголошений у розшук та наразі перебуває за межами України.

Як повідомляв "Апостроф", Національна поліція України оголосила в розшук бізнесмена Петра Димінського, підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП у Львівській області, це не завадило йому відвідати тренування ФК "Карпати", президентом якого він є.