RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Дочка нардепа, підозрювана в розкраданнях $20 млн із держбанку, втекла з України: подробиці

Дочка депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна ("Воля народу") Вікторія, яка підозрюється в розкраданнях 20 млн доларів кредиту Ощадбанку, втекла в Монако.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах, передає LB.

"Ми встановили, що вона вилетіла в Монако", - сказав він.

За його словами, Березкіна втекла в той же день, коли у справі було затримано шестеро підозрюваних, в тому числі і син нардепа.

Правоохоронці мають намір об'явити Вікторія Березкіну в розшук.

Нагадаємо, 24 жовтня НАБУ затримало 10 осіб, яких підозрюють в заволодінні $20 млн державного "Ощадбанку", в тому числі сина Станіслава Березкіна Максима.

25 жовтня суд заарештували п'ятьох підозрюваних: заступник голови правління Ірину Земцову - із заставою 7 млн гривень, співробітника Департаменту корпоративного бізнесу "Ощадбанку" - із заставою 1,5 млн гривень, керівника ПрАТ "Креатив" - із заставою 2 млн гривень, співробітника ПАТ "Креатив груп" - із заставою 2 млн гривень і співробітника ПАТ "Креатив груп" - із заставою 550 тис. гривень.

Як повідомляв "Апостроф", за заарештованого сина депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна Максима, який підозрюється в причетності до розкрадань 20 млн доларів кредиту "Ощадбанку", внесли заставу.