RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Вбивство Гандзюк: в мережі почали бити на сполох через можливе втечі важливого фігуранта справи

У мережі з’явилася інформація про можливу втечу важливого фігуранта у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк голови херсонської облради Владислава Мангера.

Про це йдеться на сторінці спільноти Хто замовив Катю Гандзюк у Facebook.

"Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни. Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить та ховається", - йдеться у повідомленні.

Під постом херсонський журналіст Сергій Нікітенко звернувся до помічниці Мангера Галини Ляшевської із запитанням, де її начальник, на що та відповіла, що у нього запланована поїздка.

Далі до їхнього діалогу приєдналося іще кілька користувачів.

"Куди пропав твій лисий чорт?", "Серьожа, тобі б підлікуватися. Якщо ти про Мангера, то він нікуди не пропав", "Так а де він?", "Тобто якщо ми завтра годин о 10:00 АМ зайдемо, то застанемо його на місці?)", "у В.Н. була запланована поїздка. Не розумію, чому він повинен у вас відпрошуватися. Ви спеціально почекали, коли він поїде, щоб цю єресь написати?", "Як тільки вийде на роботу, я Вас тут же проінформую", - йдеться у переписці.

Як повідомляв"Апостроф", мер Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище людини, яку його заступник Катерина Гандзюк підозрювала в замовленні нападу на неї.