RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо ім'я можливого замовника Гандзюк

Мер Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище людини, яку його заступник Катерина Гандзюк підозрювала в замовленні нападу на неї.

Про це повідомляє "Громадське".

"Я був у слідчого СБУ і поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї і запитав, хто це може бути. Вона спочатку сказала це "русня". А потім назвала мені конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими даними зі слідчим", - сказав він на засіданні слідчої комісії Верховної Ради.

При цьому Миколаєнконе озвучив прізвища на засіданні ТСК, але зазначив, що "ні слова поганого від Катерини Гандзюк про Паламарчука (депутат БПП, екс-заступник якого Ігор Павловський затриманий у справі Гандзюк) не чув".

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою відому активістку і співробітницю міськради Катерину Гандзюк. Жінка отримала опіки понад 30% тіла. 4 листопада вона померла в лікарні.

Детальніше про ситуацію з тим, чому українці швидко забувають про гучні вбивства, читайте в матеріалі "Апострофа": Вбити і забути: як в Україні ховають резонансні злочини проти активістів.