RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Міністр проігнорував виклик в ГПУ у справі Януковича: деталі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не прийшов на допит в Генеральну прокуратуру у справі про нібито замах на екс-президента Віктора Януковича в Харкові.

Про це повідомляє видання "Громадське".

"У Генпрокуратурі не вказали причини, за якими міністр Аваков не з'явився на допит, однак відзначили, що його викличуть на допит повторно. Коли, попередньо, може відбутися цей допит в Генпрокуратурі також не повідомила", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські ЗМІ з посиланням на лікарів повідомили, що Віктора Януковича доставили в клініку в нерухомому стані з підозрою на травму хребта і коліна. Передбачається, що травму він отримав на одному з тенісних кортів в Підмосков'ї. Офіційного підтвердження ця інформація не отримала. Пізніше стало відомо, що екс-президента України Віктора Януковича можуть вивезти з РФ на лікування до Ізраїлю. Однак за словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, Янукович навряд чи буде виїжджати на лікування в Ізраїль, в іншому випадку - Україна звернеться в країну з вимогою видати підозрюваного.