RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

10 років в'язниці для Зайцевої та Дронова: адвокат потерпілих пояснила, хто ще повинен понести покарання

Після винесення вироків Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, потерпілі в ДТП на вулиці Сумській в Харкові і їх адвокати будуть домагатися притягнення до відповідальності тих, хто намагався перешкодити судовому процесу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала адвокат Лариса Матвєєва.

За її словами, залучити необхідно експертів і слідчих, які не могли "знайти" даних по наркологічному обстеженню Олени Зайцевої.

"Що ми будемо робити: будемо домагатися притягнення до відповідальності експертів, в першу чергу ХОБ СМЕ (Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи, - прим. ред.): такі непрофесійні (якщо тільки в цьому причина...) дії не повинні залишитися безкарними. Так само не забудемо своєю увагою і дії слідчих (Волкова в першу чергу), який втручається в роботу наркологів, який "забуває" передавати документи на експертизу і не здатний знайти півроку Федірко при наявності можливості їй просто зателефонувати (зі слів Федірко). Всьому цьому має бути дана правова оцінка", - підкреслила адвокат.

Детальніше про вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову читайте в матеріалі "Апострофа": Суд виніс вирок Зайцевій і Дронову: повне відео і фото із залу суду.