RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Резонансна ДТП у Харкові: з'явилися нові дані по вимогам Зайцевої та Дронова

Апеляційний суд повернув матеріали справи про смертельну ДТП на вулиці Сумській через те, що обвинувачена Олена Зайцева прочитала лише один із 13 томів справи.

Про це повідомили в прес-службі Апеляційного суду.

Згідно з матеріалами Єдиного реєстру судових рішень, з 11 по 29 березня Зайцеву вісім разів привозили в суд для ознайомлення з матеріалами справи. Проте, на даний момент дівчина прочитала лише один з тринадцяти томів справи. Відкрити апеляційне провадження суддя зможе лише після того, як засуджена закінчить знайомитися з матеріалами. Варто зазначити, що весь цей час скарга Геннадія Дронова також залишатиметься без розгляду.

"Обидва засуджених оскаржують один і той же вирок. Тому суд не може розглядати окремо скарги кожної зі сторін", - повідомила прес-секретар Апеляційного суду Євгена Бондаренко.

Як повідомляв "Апостроф", 26 лютого цього року суддя Віктор Попрас засудив Олену Зайцеву і Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі за статтею 286 КК України ( "порушення правил дорожнього руху").

26 березня головна фігурантка смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева подала апеляцію і змінила адвоката.