RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Затримано екс-главу поліції Одеської області: фото і перші подробиці

25 липня правоохоронці затримали колишнього начальника головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитра Головіна за розкрадання в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Нацполіція.

Посадовцю інкримінується причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як повідомляє видання "Думська", затримали також екс-заступника Головіна полковника Костянтина Гейко. Сьогодні Головіну і Гейко мають обрати запобіжний захід.

Дмитро Головін з 2012 по 2015 роки - начальник одеського УБНОН. 20 березня 2015 року, коли в одеському ТЦ "Новий Привоз" зловмисник взяв у заручники двох працівників аптеки, Головін умовив його обміняти жінок на себе, а потім, ставши заручником, переконав його здатися. За цей подвиг полковник Головін отримав орден "За мужність" III ступеня.

З літа 2016 року очолював департамент карного розшуку НПУ. У листопаді 2016 року став начальником Головного управління Нацполіціі в Одеській області. Генерал поліції третього рангу.

24 квітня 2019 року Дмитро Головін був звільнений з займаної посади за власним бажанням.

Як повідомляв "Апостроф", у жовтні минулого року журналісти помітили начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна відпочиваючим на території елітного таунхауса, апартаменти в якому записані на його літнього родича.