RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Справу намагаються зам'яти: з'явилися резонансні деталі смертельного ДТП з вини екс-чиновника з партії Януковича

Винуватець смерті медсестри Вінницького військового шпиталю Юлії Гуріної колишній чиновник-"регіонал" Микола Рогов намагається уникнути відповідальності – він вже побудував лінію захисту в суді.

Про це розповів чоловік загиблої, передають "33 новини".

За його інформацією екс-чиновник вже "вирішив питання" з іншими потерпілими.

"На полі до мене приїхав якийсь чоловік, який почав пропонувати допомогу та цікавитись, чи "щось треба". Відрекомендувався помічником водія. За кермом цього "Мерса" був відомий колишній депутат-"регіонал", екс-керівник Донецької та Одеської залізниць Микола Рогов! Він летів зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину. Буцімто набирав на телефоні СМС і відволікся. Захисник водія запевняє, що той знепритомнів у момент аварії. Але якщо він знепритомнів, то як відразу зателефонував своєму помічнику… Під колесами загинув й торговець-азербайджанець, батько чотирьох дітей. Кажуть, що родина загиблого вже не має претензій", - заявив він.


Юлія Гуріна з чоловіком та дітьми

За словами чоловіка, через проблеми зі здоров'ям суд відправив екс-посадовця під нічний домашній арешт, а не в СІЗО. Після цього з ним знову намагались домовитися, щоб той також забрав заяву на екс-чиновника.

"Телефонував вже інший помічник посадовця знову із пропозицією "домовитись".. Я не збираюсь пробачати кров на його руках", - додав він.

Він зазначив, що рідні й близькі Юлії Гуріної вимагають справедливості та суворого покарання для винуватця трагедії. За його словами, найближчим часом має пройти засідання Апеляційного суду, де будуть розглядати справу трагічної ДТП. Наразі звинувачений тягне час, одного разу йому вже вдалося перенести суд.

Як повідомляв "Апостроф", на початку серпня ЗМІ повідомили, що екс-член "Партії регіонів" Микола Рогов збив продавця кавунів та жінку на дорозі.