RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Звіробій подала позов проти екс-голови ДБР: що відбувається

Волонтер Маруся Звіробій (Олена Самбул), яка в четвер, 26 грудня, прийшла на допит в ДБР у справі про погрози вбивством президенту України Володимиру Зеленському, подала заяву на колишнього директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу через службове підроблення.

Про це повідомляє Українська правда.

"Сьогодні ми подали заяву на пана Трубу. У нас є підозра, що він вводить в оману суд, тому що до мене додому прийшли (з обшуком, - прим. ред.) з визначенням з Печерського суду, а якщо центральний апарат ГБР має до мене якісь претензії, то вони повинні прийти з постановою Шевченківського", - заявила вона.

За словами волонтера і військовослужбовця, "щось не складається у людей з Шевченківським судом, але дуже добре складається з Печерським".

Цей факт адвокату і Звіробій видався дивним, тому вони подали заяву про злочин і хотіли б почути пояснення з цього приводу.

Як раніше повідомляв "Апостроф", волонтерка Маруся Звіробій, у якої працівники ДБР 28 листопада проводили обшук, хоче зустрітися із президентом Володимиром Зеленським без свідків та поговорити про ситуацію в країні.