RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Хочу зустрічі наодинці: волонтер Звіробій виступила з несподіваною заявою про Зеленського

Волонтерка Маруся Звіробій, у якої працівники ДБР 28 листопада проводили обшук, хоче зустрітися із президентом Володимиром Зеленським без свідків та поговорити про ситуацію в країні.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на Telegram-канал волонтерки.

"Я хочу зустрітись з Зеленським. Один на один! Можна з прослушкою і відеонаглядом. Це питання національної безпеки! Щоб він потім, коли його оточення втопить всіх у крові, не казав, що чогось не знав. Володя, я думаю ти не будеш проти. Просто поясню по пунктах чого хочуть ті що постійно гудять в тебе під офісом! А ти далі, знаючи те все, приймай рішення, які схочеш, але ми принаймні будемо знати, що ти вкурсі, що в тебе під вікнами відбувається", - написала Звіробій.

Додала, щоб президент не затягував із рішенням про розмову. Пообіцяла потиснути Зеленському руку, якщо він погодиться на зустріч.

Нагадаємо, що під Офісом Президента вже кілька днів йдуть акції протесту. Спочатку активістів і волонтерів обурили обшуки у Марусі Звіробій. Згодом українці напередодні "нормандської зустрічі" у Парижі 9 грудня вимагали від Зеленського не погоджуватися на умови Володимира Путіна у питанні припинення бойових дій на Донбасі.

Раніше "Апостроф" писав про те, що правоохоронці оприлюднили розмову волонтера і військового лікаря-хірурга Юлії Кузьменко з невідомою слідству жінкою про план викрадення дітей волонтера Марусі Звіробій.