RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Суд над "плавцем" з Гідропарку в Києві: стало відомо про несподіваний поворот у справі, відео

У вівторок, 7 квітня, в Києві мало розпочатися засідання суду у справі чоловіка з Гідропарку в Києві, який уплав тікав від поліцейських і порушив карантин, але його перенесли.

Відео з будівлі суду опублікували в Facebook-акаунті Pavlovsky News.

Додамо, що засідання суду, на якому було прийнято рішення про перенесення, було закритим.

Відзначимо, як повідомляє "Страна", чоловік проігнорував карантин і спробував вплав через Дніпро дістатися до закритих поліцією тренажерів.

"Коли вийшов з води, було відчуття абсурду. Я сказав поліцейським, що їх дії є неправомірними, вони виконують злочинний наказ і будуть нести відповідальність. Вони мені сказали: "Значить будемо нести". Ось така у нас була дискусія. Я займаюся спортом непрофесійно, тільки для себе. Я пішов в заплив, тому що вважаю за необхідне боротися за свої права і свободи. Коли говорять, що спортсмен не може кілька тижнів без спорту, звичайно, винятки є. Люди по різному відреагували: хтось підтримав, а хтось і ні. Хтось побачив у цьому необхідність спортсмену займатися, але є необхідність боротися за свої права. Коли доплив до середини річки, то були судоми, але потім адаптувався і друга половина - відмінно. Коли я побачив кількість поліцейських, це було абсурдно. Я що, Пабло Ескобар? Вони б ще вертушку підняли, ну, хлопці, я піском кидатися буду чи що. я не порушив закон, тому не повинен платити штраф. Карантин повинен бути раціональним і не повинен знищувати країну", - заявив учасник інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, за що можуть оштрафувати в Україні в зв'язку з посиленням норм карантину через коронавірус.