RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Україні прийняли гучне рішення щодо скандального пропагандиста: мережі в гніві

В Україні розгорівся гучний скандал через блогера Анатолія Шарія, якого офіційно перестали розшукувати, незважаючи на те, що він обстріляв своє ж авто, намагаючись інсценувати замах та не тільки.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Рішення про зняття з розшуку Анатолія Шарія прийняв суд. Постанова Солом'янського суду міста Києва про припинення розшуку Анатолія Шарія надійшла до Солом'янського управління поліції. Відповідно співробітники поліції припинили його розшук, і інформацію про розшукуваного було знято з сайту МВС", - прокоментувала виданню цей прецедент прес-секретар Нацполіціі Оксана Блищик.

Виявляється, суддя Солом'янського райсуду Києва Оксана Криворот винесла рішення про скасування запобіжного заходу у вигляді арешту і зняття Шарія з розшуку ще 18 вересня 2019 року.

Як передає видання з посиланням на власні джерела, Шарія зняли з розшуку понад тиждень тому, 14 квітня по даному рішенню суду.

У мережі бурхливо відреагували на інцидент з Шарієм, нагадавши відео того, чому скандальний блогер в 2011 році втік з України.

"Під час побутового конфлікту в Макдональдсі він підстрелив з пістолета людину", - уточнюють в Facebook-акаунті "Баба и кіт".

До того ж, блогер Назар Приходько на своїй Facebook-сторінці вказав на важливу деталь, що стосується рішення українського суддівства по Шарію.

Користувачі в мережі також висміяли скасування розшуку Шарія, назвавши його "ще одним міністром", маючи на увазі нещодавну звістку про можливе зайняття крісла віце-премьер-міністра екс-президентом Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше офіцер ЗСУ жорстко висловився про держфінансування Шарія в Україні.