RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Довоювалися: офіцер ЗСУ жорстко висловився про держфінансування Шарія

Офіцер Збройних сил України (ЗСУ) Анатолій Штефан ("Штірліц") жорстко висловився про державне фінансування політсили проросійського блогера Анатолія Шарія, яка за даними екзит-полу набрала 3,1% голосів на парламентських виборах.

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ ГОЛОСУВАННЯ НА ВИБОРАХ В НОВУ ВЕРХОВНУ РАДУ

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Штефана, на початку гібридної агресії Росії в протидію інформаційним операціям включилася велика кількість людей на волонтерських засадах - вони зібрали колосальну доказову базу агресії і до сих пір працюють на інформаційному фронті.

"А зараз ми маємо просто унікальний за своєю безглуздістю випадок - самі з бюджету будемо фінансувати війська інформаційних операцій ЗС РФ і ФСБ. Бінго, довоювалися... У мене поки немає слів після двох років війни на цьому фронті", - додав він.

Варто нагадати, що, згідно з українським законодавством, фінансування з державного бюджету отримають партії, які набрали більше 2% голосів на виборах.

Анатолій Шарій відомий своїми скандальними відео, в яких неодноразово висловлювався проти української влади та розпалював національну ворожнечу.

Як повідомляв "Апостроф", Зеленський після оголошення попередніх результатів екзит-полівз виборів до Верховної Ради заявив, що його команді "можна розслабитися", однак не щодо місцевих виборів.

Також у Зеленського зробили цікаву заяву про коаліцію.