RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Все перебрехали: кандидат в депутати Панченко спростувала фейки ЗМІ проти себе

Ірина Панченко, яка є 73 номером у списках партії "Слуга народу" на парламентських виборах, розповіла про те, як проти неї була організована інформаційна атака в пресі.

Детально про інцидент вона розповіла в інтерв'ю "Апостроф".

За її словами, для створення їй "негативного образу" вистачило всього декількох публікацій в ЗМІ, опублікованих в один день.

"Проти мене була організована інформаційну атака, штучно мені створили буквально за день негативний образ", - говорить вона.

Кандидат в депутати спростовує статус "тусовщиці", яким її наділили в ЗМІ. Щодо злитих в мережу фотографій, Ірина Панченко уточнила, що вони були в її особистому архіві і на сайті фотографа, який готував фотосесію. Вона заявила, що не бачить проблеми для розвитку політичної кар'єри через появу в мережі знімків такого роду.

"4 роки тому я дійсно відсвяткувала день народження в одному із зазначених закладів. Це подали так, що я постійно туди ходжу. Але це ж цілковита брехня! .. Розкопали мої фотографії, які я зробила для особистого архіву. У нас що - шаріат? дівчатам не можна фотографуватися з відкритим обличчям?", - пояснила представник "Слуги народу".