RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Всі місця продано": нардеп з "Слуги народу" заявив про вихід з партії і звернувся до Зеленського

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко повідомив про свій вихід з партії і заявив, що на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані.

Відповідне відеозвернення до президента Володимира Зеленського Галушко, який виграв вибори депутата Верховної Ради по 97-му округу (центр - Бровари Київської обл.), опублікував в Facebook.

Він констатував, що за два роки президентства Зеленського у владі нічого не змінилося.

"Володимир Олександрович, 2019 року я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом з вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося ", - сказав Галушко.

За його словами, при недавньому розподілі на райони, "виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва" Слуги народу "ледь не знищила моя рідна Броварський район".

Також Галушко стверджує, що на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані, через що ані він, ані його команда не хочуть приймати в них участь і офіційно заявив про свій вихід з партії.

"А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії "Слуга народу" в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід з партії "Слуга народу", - заявив нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український політолог, глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко оцінив шанси президентської партії "Слуга народу" на перемогу в місцевих виборах.