RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Дай я тихенько в ліс піду: відео спроби підкупу копів нардепом Трухіним та реакція "слуг"

ЗМІ оприлюднили відео з місця ДТП за участі нардепа Олександра Трухіна. Зокрема, депутат пропонував правоохоронцю хабаря та погрожував зателефонувати голові МВС.

Про це повідомляє "Українська правда".

Судячи з відеозапису, Трухін звертався до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду" та обійцяв "поговорити" з головою МВС Денисом Монастирським. Він запевняє, що не був за кермом, однак пропонував правоохоронцю "знайтися" та "віддячити".

Коли поліцейський нагадав нардепу, що за такі домовленості є кримінальна відповідальність, та що "слуга" порадив "нє ісполнять".

Як повідомила спікер Юлія Палійчук, голова партії "Слуга народу" Давід Арахамія заявив, що Трухін самостійно вийде з фракції.

"Ми чекали офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних камер поліцейських говорять більше, ніж він може сказати у своє виправдання", - зазначає він.

За словами Арахамії, в іншому випадку - рішення ухвалять решта членів фракції.

"Мені і моїм колегам соромно за поведінку Олександра Трухіна. Це точно не те, із чим ми йшли на вибори й чого від нас чекають люди, які за нас голосували. Вважаю, що Олександру Трухіну не місце ні у фракції, ні у партії «Слуга Народу». Він має негайно вийти самостійно, але навіть якщо він цього не зробить – таке рішення однаково буде нами ухвалене, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить нам зібрати кворум і провести результативне голосування.

А в інших питаннях Олександр Трухін має співпрацювати зі слідством, щоб уже не нам, а суспільству дати відповіді на питання, які стосуються ДТП і всього того, що відбувалося після нього", - зазнчає Арахамія.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю народного депутата України від партії "Слуга народу" Миколи Задорожного.